Naslovnica Crkva Božićni poklon za vašeg župnika!

Božićni poklon za vašeg župnika!

1517
0

Dragi čitatelji,

knjigu „I Božja ljubav tijelom postala, Sveta Euharistija kao Sakrament Ljubavi” kardinala Raymonda Lea Burkea možete sada na jednostavan način pokloniti svome župniku za Božić!

Uz lijepo upakiranu knjigu po promotivnoj cijeni od 65,00 kn, stiže i prigodna čestitka i sve to direktno na adresu vašem župniku. Vama, naravno, slijedi račun.

Akcija vrijedi dakako i za redovnike, bogoslove i časne sestre.

Knjigu možete jednostavno naručiti putem e-maila na adresu sofijina.kuca@gmail.com te uz vaše podatke ostaviti i  podatke vašeg župnika i njegovu poštansku adresu.

Ako želite možemo navesti i poruku koju želite uz Božićnu čestitku, odnosno od koga poklon dolazi. Na primjer, vaše ime, ili vaše obitelji, pa čak i anonimno – od Vašeg župljanina.

Poštarina je već uključena u cijenu, plaćanje općom uplatnicom u roku od 15 dana.

Čitatelji iz inozemstva mogu nam se također javiti na e-mail pa ćemo im poslati podatke o deviznom računu i cijeni (plus poštarina!) izraženoj u deviznoj protuvrijednosti .

**********

burke1

Ono što je Gospodin ostvario na Križu iznova se obnavlja u Svetoj Euharisitji. Sveta je Euharistija uvijek prvi i najvažniji dio naše svakodnevnice i cijeloga našeg života.

…..

Primanje svete Pričesti trenutak je najosobnijeg susreta s našim Gospodinom na zemlji. Sveta je pričest nebeska hrana koja preobražava nepravdu, služi dobru u svim našim odnosima i društvu u cjelini.

(kardinal Burke, I Božja Ljubav Tijelom postala)