Naslovnica Svijet Britanska vlada ilegalno financira prosvjednike na Zimskim Igrama

Britanska vlada ilegalno financira prosvjednike na Zimskim Igrama

573
0

Ako ste ikada pomislili da se homoseksualne udruge i gay aktivisti možda financiraju izvana, odnosno da ih financiraju strane vlade, ne morate se više bojati da ste pomalo paranoični. Naime, nedavna izjava britanske Ministrice kulture Marie Miller potvrđuje da je takva ‘pomoć’, za njih Britance, najnormalnija politika jedne Vlade.

I to ne samo da Ministarstvo Vanjskih poslova velike Britanije prkosi suverenitetu bilo koje države, nego se radi o Rusiji, i to tjedan dana prije početaka zimske olimpijade u Sochi-u. Miller je bila toliko bahata da je izgovorila da se radi čisto o zdravom razumu, kada je upitana da li Britanija financijski pomaže homoseksualne prosvjednike za vrijeme igara. Ona čak tvrdi da je od iznimne važnost iskoristiti Zimske Igre za takvu vrstu prosvjeda, pa nastavlja: “Mi smo već osigurali dodatna sredstava kako bi bili sigurni da će organizacije za prava homoseksualaca dobiti dovoljnu podršku i stručnost za koju mislim da može ostvariti pozitivne promjene u poslu koji obavljaju na terenu u Rusiji.”

Naravno, u Rusiji je financiranje homoseksualnih aktivističkih grupa protiv zakona, ali Miller se ne boji mogućih posljedica svoje politike jer, kako sama priznaje, može zaobići zakon tako što će financirati nevladine udruge. Tako se financijska sredstva upućuju preko udruge kao što je Stonewall, koja sama godišnje prima donacije i do 3 milijuna funti. Među najvećim privatnim donatorima je i nama poznati George Soros s njegovim Institutom Otvorenog Društva.

Gesta Britanske vlade je samo posljednja u nizu prepucavanja između Ruske Federacije i zemalja članica EU čije vlade podržavaju homoseksualnu ‘agendu’. Rusi su čak nedavno predstavili EU izvješće u kojem ih optužuju za promicanje krajnje lijeve ideologije seksualnog liberalizma koja je u sukobu s kulturom većine zemalja članica.

Rusija smatra kako su programi EU o jednakosti i ljudskim pravima pridonijeli “rastu ksenofobije, rasizma, nacionalizam, šovinizam i neonacizma diljem Europe, pa i kršenju privatnosti i ograničavanja slobode govora.

“U tom kontekstu, Europska unija i njezine države članice smatraju, kao jedan od svojih prioriteta, širenje ovih neoliberalnih vrijednosti kao univerzalni načina života za sve druge članice međunarodne zajednice“, navodi se u izvješću.

Namjera im je da se u drugim zemljama nametne jedan neprirodan pogled na homoseksualnost i istospolne brakove kao normu života i nekakav prirodni društveni fenomen koji zaslužuje potporu na državnoj razini.”

Izvješće optužuje upravo Veliku Britaniju za prošireni nadzor nad građanima i neuspjeh u borbi protiv trgovine ljudima, ali i za kršenje kršćanskih vjerskih sloboda. Ovdje su naveli slučaj zaposlenice britanske zrakoplovne tvrtke kojoj je na poslu bilo zabranjeno nositi lančić sa križem.

Izvor: Life Site News