Naslovnica Društvo Globalni porez je izravna prijetnja za nerođene

Globalni porez je izravna prijetnja za nerođene

1351
0

Odbor Ujedinjenih naroda objavio je izvješće na osnovu kojeg će zatražiti uvođenje globalnog poreza u korist UN-a kako bi mogli financirati svoje planove za budućnost.

klikni na veću sliku

Globalni porez je također dio ‘agende’ njihovog programa Ciljevi za održivi razvoj, najvažnijeg, a istodobno i najopasnijeg globalnog dokumenta godine.

Ciljevi održivog razvoja (COR) je skup megalomanskih ciljeva koji se odnose na budući međunarodni razvoj, provodio bi se do 2030. godine, a obuhvaća 17 globalnih ciljeva i 169 pridruženih podciljeva.

Ali, nije ovo ništa novo.

Globalni porez je već dugo na dnevnom redu radikala unutar UN-a. Razvojni program UN-a, najmoćnija agencija UN-a, prvi put je predložila globalni porez još prije nekoliko godina.

Zašto žele globalni porez? Zato što tako UN ne bi odgovorao demokratskim tijelima poput zemalja članica UN-a.

UN postoji zahvaljujući nezavisnim i dobrovoljnim prilozima pojedinih vlada. Takvi doprinosi dakako dolaze s uvjetima, koji uključuje i nadzor potrošnje, te u svakom trenutku mogu biti uskraćeni. Birokrati u UN ovaj sustav svakako mrze.

Što bi se oporezivalo?

Međunarodne financijske transakcije. Nemojte misliti da to neće i vas dotaknuti. Takvi porezi se u konačnici uvijek prebace na potrošače.

Također žele oporezivati sve razmjene valuta. Tako je. Ako mijenjate bilo koju valutu na bilo kojem kraju svijetu, UN traži svoju proviziju.

Oni također žele oporezovati sve zrakoplovne karte.
Globalni porez na financijske transakcije će donijeti UN-u milijarde dolara, a mi, obični građani i naše vlade ne bi imali nikakav utjecaj na to kako bi se taj novac trošio.

Ovo je jedna od najvećih prijetnja demokraciji, ali i nerođenoj djeci koju smo ikada vidjeli. Kako?

Pa, birokrati UN kažu da će novac trošiti u humanitarne svrhe. Problem je u tome što radikali u UN-u svakako definiraju ubijanje nerođene djece kao humanitarno djelo, što se vidi u svim njihovim programima diljem svijeta, ponajviše u Africi.

Peticiju protiv ovog besramnog i opasnog poreza možete potpisati OVDJE.