Naslovnica Društvo Gospa Fatimska i blasfemija na Facebooku

Gospa Fatimska i blasfemija na Facebooku

1685
0

Danas se obilježava godišnjica drugog ukazanja Gospe u Fatimi 1917. U ovom ukazanju Gospa je otkrila svoje Bezgrešno Srce obavijeno trnjem, koje je u njega bilo zabodeno. Lucija je ovako objasnila ukazanje rekavši: “Shvatili smo da je to Bezgrešno Srce Marijino, izranjavano grijesima čovječanstva te da traži zadovoljštinu.

Ovim povodom pozvao bih čitatelje da potpišu on-line peticiju upućenu upravi Facebook-a zbog stranice nazvane Virgin Mary Should’ve Aborted, a koja očito krši pravila tvrtke da se ne objavljuje sadržaj baziran na mržnji.
Uvodnu pismo  glasi ovako:

Mr. Zuckerberg,

Molimo sprovedite vašu politiku o govoru mržnje i skinite stranicu Virgin Mary Should’ve Aborted sa vašeg site-a.

Ova stranica krši Facebookova pravila o govoru mržnje.

Ona je uvredljiva za vjeru više od milijarde kršćana diljem svijeta i izravno vrijeđa, ponižava i pokazuje mržnju prema onome što je katolicima najsvetije.

Mnogi komentari, pogotovo samih kreatora stranice, jasno pokazuju namjeru širenja mržnje i vrijeđanja katoličke vjere.

Facebook ne bi trebao biti platforma za fanatizam protiv katolika.

Mr. Zuckerberg, molimo vas skinite ovu stranicu!

ovdje možete naći link za peticiju

U svakom ukazanju Gospa je rekla djeci: “Molite krunicu svaki dan.”

Pobožnost Pet prvih subota je možda glavni oblik zadovoljštine koja se od nas traži kako bi se dala naknada za djela koja vrijeđaju Mariju, uz poštivanje Božjih zapovijedi, vjernost s obzirom na naš životni stalež, i svakodnevno moljenje krunice. Čini se kako put do savršenstva obuhvaća organiziranje našeg životu u skladu s ovim. Gospa je obećala: “Moje Bezgrješno Srce bit će vaše utočište i put koji će vas dovesti do Boga.