Naslovnica Društvo Izrael provodi Novi holokaust

Izrael provodi Novi holokaust

869
0

Za jedan narod koji strpljivo čeka svog mesiju, čovjek bi rekao da nije baš najpametnije da mu država ne samo zagovara nego i otvoreno financira abortus, odnosno ubojstva nerođene djece vlastitog naroda.
Jedan post, ne baš vezan direktno uz mesiju, koji govori o abortusu i samoubojstvu židovskog naroda našao sam na blogu The Fifth Column pod naslovom Israel Implements a New Holocaust.

Kada smo “dobili” Drugi svjetski rat, odlučili smo pokazati svijetu koliko su ljevičari zapravo zli. Nacionalsocijalistima se sudilo za “zločine protiv čovječnosti” u Nürnbergu, a Međunarodni vojni tribunal započeo je s radom u studenome 1945. i trajao je sve do listopada 1946. uz manja suđenja po cijeloj Njemačkoj i Japanu.

Jedan od “zločina protiv čovječnosti” za koje smo sudili nacistima bio je i zločin pobačaja. Zločin je bio trostruk. Prvo, Njemačka je legalizirala pobačaj u suprotnosti s vlastitim Ustavom iz 1871. Drugo, ona je napala Poljsku i odbila provesti strogi poljski zakon protiv pobačaja. I treće, u svojim logorima su prisilili trudne žene da pobace svoju djecu.

Ženevska deklaracija, prisega liječnika, bila je izravna posljedica Nürnberškog suđenja. U njoj, liječnik daje obećanje da će “apsolutno poštivati život od trenutka začeća.”

Godine 1946. smo osudili ljude na 25 godina zatvora ili ih osudili na smrt vješanjem zbog počinjenog “zločina protiv čovječnosti”. Godine 1973., skoro 25 godina kasnije, baš kada su nacisti izlazili iz zatvora, Amerika je naslijedila nacistički primjer. Učinili smo ono što je učinila i Njemačka – legalizirali smo pobačaj.

I to ne samo mi. Ubrzajmo do 2014.- u manje od 60 godina, pobačaj je prošao put od toga da bude zločin protiv čovječnosti do državno subvencionirane djelatnosti u Izraelu. Tako je – sada možete ubiti koliko god Židova hoćete, a narod Izraela će čak i troškove platiti. Odobreno je čak 97 posto zahtjeva za abortus.

Danas je zločin protiv čovječnosti proglasiti pobačaj ilegalnim.

Hitler je izgubio bitku, ali je dobio rat. Čak se Židovi sada slažu da je bio u pravu kada ih je pokušao uništiti. Sada liberali jednostavno pokušavaju dovršiti ono što je on smatrao plemenitim eksperimentom, ukloniti judaizam sa lica zemlje. A židovski je narod očito toliko umoran od svijeta da sada i sam sudjeluje u ovom djelu .

To je ono što se događa kada ljudi ne prepoznaju svog Mesiju.