Naslovnica Svijet U Kanadi se zakonski mijenja definicija obitelj

U Kanadi se zakonski mijenja definicija obitelj

1445
0

‘Bill 28’- novi zakon koji redefinira obitelj kojim se podilazi LGBTQ aktivistima, donesen je jednoglasno jučer u Kanadskom parlamentu u Ontariu.

Zakon pod imenom Sve obitelji su jednake pravno redefinira pojmove “majka” i “otac” kao “roditelj” kako bi se udovoljilo homoseksualnim parovima koji do djece dolaze korištenjem alternativnih reproduktivnih metoda.

Briše se pojam ‘majka’ i ‘otac’ iz obiteljskog zakona – mama u cijelosti – kako bi se omogućio čisto ugovorni odnos između najviše četiri odrasla roditelja i djece koja su zakonom potvrđena kao njihova“, istaknuo je sveučilišni profesor Dr. Scott Masson u analizi zakona.

Upozorio je da je zakon ozbiljna prijetnja obitelji i  pravima roditelja.
Prema Bill 28, ova nova zakonska “obitelj” može postojati samo ako je tradicionalna, prirodna obiteljska jedinica uništena“, dodaje Masson.

U ovom procesu, novim se zakonom također Vladi olakšava mogućnost oduzimanja naše djece, jer od sada ćemo  imati samo ugovornu – a ne prirodnu – vezu s našom djecom. Kao što znamo, ugovorni odnosi se lako mijenjaju.

Ovaj zakon je još jedan primjer kako Vlada nastoji radikalno promijeniti definiciju obitelji i spolnog morala“, rekao je, ističući kako će “Bill 28 normalizirati različite veze, bez obzira na dobrobit djece.

Izvor