Naslovnica Društvo Koje knjige (ne)možete kupiti na Amazon.com?

Koje knjige (ne)možete kupiti na Amazon.com?

1536
0

Koje knjige (ne)možete kupiti na Amazon.com?

Možete Mein Kampf od Adolfa Hitlera.

Možete i prostaljinovo djelo Staljinovog apologeta Grovera Furra, američkog akademika koji u knjigama tvrdi da Staljin nije nikoga ubio i nije počinio zločine. Dostupan je i vrlo utjecajan tekst islamističkog radikala Sayyida Qutba, Milestonesa, koji poziva muslimane u nemilosrdni globalni džihad protiv nemuslimana i nedovoljno radikalnih muslimana, sve dok cijeli svijet ne bude pod radikalnom islamskom vladavinom.

Znate li što ne možete kupiti? Knjige pokojnog dr. Josepha Nicolosija. Ako kliknete na naslov njegove knjige dočekat će vas pas čuvar. Doslovno!

Dogs of Amazon
Amazon je, nakon povećanog pritiska LGBTQ aktivista, sa svoje web stranice uklonio knjige na engleskom jeziku od autora koji se u velikoj mjeri smatra “ocem tzv. konverzijske/reparativne terapije“ homoseksualnosti.

Dr. Joseph Nicolosi, osnivač sada već zatvorene psihološke klinike Thomas Aquinas, kao i Nacionalne udruge za istraživanje i terapiju homoseksualnosti (NARTH), autor je nekoliko vodiča namijenjenih roditeljima mladih s LGBTQ sklonostima, uključujući i najpoznatiju “Vodič za roditelje“ ( i ovdje). Njegove knjige su neke od najpoznatijih djela o konverzijskoj terapiji kojom se nastoji promijeniti osobna seksualna orijentacija ili rodni identitet.

Shvaćate li što se zapravo događa? Amazon.com je upravo zabranio prodaju djela autora kojeg LGBT aktivisti smatraju uvredljivim. Gdje će stati kada već prihvaćaju ovakvu politiku?

Sada kada su LGBT aktivisti pokazali da mogu staviti na crnu listu jednog autora, hoće li doći na red i drugi pisci koji ‘vrijeđaju’ njihove osjećaje? Zašto ne bi?

Možete kupiti rad dr. Josepha Goebbelsa na Amazon.com, ali ne i rad dr. Josepha Nicolosija!

Samo je pitanje vremena kada će se LGBT aktivisti obrušiti na bilo koju drugu knjigu koja je u suprotnosti s njihovom ideologijom – jer je Amazon pokazao da će podleći njihovim pritiscima.

Ti ljudi, ti aktivisti, i ta ideologija su totalitarni. Sada pokušavaju kontrolirati što je ljudima dopušteno čitati.

Zašto su Nicolosijeve ideje opasnije od onih Marxa, Hitlera, Lenjina, Maoa, Goebbelsa itd.?
Što će biti potrebno da ljudi konačno shvate moć koju ovi fanatični LGBT aktivisti imaju nad slobodom govora i ispitivanja? Gdje se zaustavlja njihova cenzura?

U očima najvećeg svjetskog knjižara Joseph Nicolosi je opasniji od Hitlera, Lenjina, Maoa i Marxa, jer tako kaže homoseksualni lobi.

Amazon svojim čitateljima vjeruje toliko da je voljan prodati knjige koje su napisali diktatori, krvožedni fanatici i hladnokrvni rasisti … ali ne i knjigu o psihologiji pokojnog katoličkog psihoterapeuta iz Kalifornije koji je vjerovao da se homoseksualnost može izliječiti.

Dakle,
Zabrana Amazona i predloženi zakoni o zabrani konverzijske terapije [nisu] ograničeni na učenja Josepha Nicolosija. Prema ovoj zabrani, svaki pokušaj promjene seksualne želje koji se definira kao “konverzijska terapija” bio bi zabranjen. Pa pogodite što će uslijediti? To znači da svaki kršćanin koji vjeruje da Božja milost mijenja seksualne navike grešnika, može biti pogođen ovom zabranom i takvim zakonima.

Ono što je Amazon učinio stvarno je zabrinjavajuće. Postavili su presedan zabranivši dostupnost kršćanskog učenja o seksualnosti iz knjiga koje prodaju na svojoj platformi. Nicolosijeve knjige zapravo ne predstavljaju “kršćanski nauk” u pravom smislu, one su prije svega knjige o psihološkoj terapiji. Ali pravovjerno kršćanstvo je uvijek poučavalo da Isus i spašava i posvećuje grešnike – što znači da nam evanđelje pomaže da se promijenimo, čak i kad su u pitanju nastrane seksualne želje. Vanjskom svijetu, to može zvučati kao “terapija obraćenja”. Za nas kršćana to zvuči kao vjera koja je jednom zauvijek predana svetima. (Jd 1, 3).

A na kraju to može značiti kako bi jednog dana Amazon mogao zabraniti sve ‘naše’ knjige.

Izvor