Naslovnica Društvo Kršćanin u Americi odbija platiti porez sve dok Vlada financira pobačaj!

Kršćanin u Americi odbija platiti porez sve dok Vlada financira pobačaj!

535
0

Michael Bowman, 53-godišnji vjernik i inženjer iz Oregona u Sjedinjenim Državama, kao uostalom i 60 posto Amerikanaca, protivi se financiranju pobačaja novcem poreznih obveznika. Međutim, za razliku od većine Amerikanaca, od 1999. godine Bowman odbija podnijeti poreznu prijavu ili platiti porez, navodeći kao razlog vladino financiranje industrije pobačaja.

Bowman je razradio svoj stav u intervjuu za CBN News:

“Prvo, želim platiti poreze kako bih imao normalan život, međutim, naša vlada koristi porezne dolare za financiranje Planned Parenthooda, koji izvršava pobačaje – ubojstva nevinih”, rekao je Bowman. “Čini se da žena ima pravo na izbor, ali očito, ja nemam.”

“Ja nisam porezni prosvjednik, volim svoju zemlju”, izjavio je za novine. “Imam dužnost prema svojoj zemlji, ali imam i dužnost prema svojoj savjesti.”

IRS (Porezna Uprava u SAD-u) poslao mu je brojna upozorenja o neplaćenim porezima od 2002. do 2014., a 2012. godine su počeli skidati novac s njegovog bankovnog računa te su ga federalni tužitelji prijavili za utaju poreza u iznosu od 356.857 dolara, kao i za četiri kaznena djela zbog namjernog izbjegavanja podnošenja porezne prijave.

Prošlog tjedna, okružni sudac Sjedinjenih Američkih Država, Michael Mosman odbio je optužbe za kazneno djelo, utvrdivši kako savezni tužitelj nije dokazao da je Bowman pokušao prikriti zaradu ili prevariti vladu.

Bowman je odbacio tvrdnju prema kojoj ionako svaki američki državljanin mora platiti porez i za stvari s kojima se osobno ne slaže, kao na primjer rat. “Vidite, Ustav Vladi daje određena prava, npr. financiranje vojske, ali ubojstvo djece nije ustavno pravo”, objasnio je Bowman.

Planned Parenthood prima više od 500 milijuna dolara godišnje od savezne vlade i izvrši više od 300.000 pobačaja.

Bowman je obećao da će nastaviti svoj otpor sve dok vlada nastavlja financirati industriju pobačaja.

“Trudim se suprotstaviti, inzistirajući na svom ustavnom pravu i forsiram vladu da poštuje Zakon o obnovi vjerskih sloboda, kako bih mogao mirno živjeti i na kraju stati pred Boga, i nadam se da će mi reći: “Dobro si učinio. Valjaš, slugo dobri i vjerni!”

Izvor