Naslovnica Svijet Oni koji mrze istinu, zovu istinu mržnjom

Oni koji mrze istinu, zovu istinu mržnjom

881
0

U velikom nizu ljevičarskih laži, jedna od najopasnijih je što se skupine i ljude koji brane povijesno judeo-kršćansku seksualnu moralnost na neki način krivi za poticanje „mržnje”.

Glavni podupiratelji te velike laži sve do danas, bile su manje poznate ljevičarske udruge i njihove publikacije, ali problem je nastao nakon nereda u američkom gradu Charlottesvilleu prošlog tjedna. Naime, odjednom se u mainstream medijima sve protivnike lijeve, ili ako hoćete, kulturno-marksističke ‘agende’ počelo izjednačavati s bijelim nacionalistima, odnosno nacistima.

Ovih dana je CNN besramno potpomagao ovu priču objavivši kartu svih skupina koje po njima potiču mržnju. Karta, koja je gledateljima trebala pokazati koliko takvih skupina živi baš u njihovim zajednicama uključuje, vjerovali ili ne, razne kršćanske udruge koje se bore protiv abortusa, te one koje brane obiteljske vrijednosti i protive se uspostavi istospolnog braka. Ove udruge su smještene bok uz bok sa Ku Klux Klanom, cijelim nizom nacističkih grupacija i drugih idiotarija s kojima se bave neke marginalne skupine u Americi.

Očito je cilj, s obzirom na to da se uopće se ne radi o nacističkim skupinama, diskreditirati i lažno obilježiti milijune konzervativaca i kršćanskih udruga u javnosti – tj. sve one koji se ne slažu s novim valom kulturnog marksizma koji hara zapadnim svijetom.

Slična priča vezana uz ovu lažnu „kartu mržnje” pojavljuje se sada i u drugim mainstream medijima, a nakon CNN-a, objavio ju je i ugledan Boston Globe.

Među udrugama koja se spominju su i Američko udruženje pedijatara, Centar za obitelj i ljudska prava (CFAM), Amerikanci za istinu o homoseksualnosti, Svjetski kongres obitelji, katoličke novine The Remnant, katolički red Službenica i službenika Bezgrješnog srca Marijinog, i Catholic Family News.

Ove udruge i apostolati su navedeni uz bizarne nacističke skupine koje u najčešćem slučaju postoje samo na društvenim mrežama.

S druge strane, Američko udruženje pedijatara je „nacionalna organizacija pedijatara i drugih zdravstvenih djelatnika posvećenih zdravlju i dobrobiti djece. Protive se poticanju transgenderizma kod djece i prava na potpomognuto samoubojstvo. A Centar za obitelj i ljudska prava (CFAM) lobira za pro-life inicijative u Ujedinjenim narodima.

Izvor