Naslovnica Društvo NOVA KNJIGA-razgovori s kardinalom Burkeom „Nada za svijet – Obnoviti sve u...

NOVA KNJIGA-razgovori s kardinalom Burkeom „Nada za svijet – Obnoviti sve u Kristu“

3242
0

Dragi čitatelji,

predstavljamo vam novo izdanje nakladnika Sofijina kuća, knjigu razgovora s kardinalom Raymondom Leom Burkeom „Nada za svijet – Obnoviti sve u Kristu“.

U iscrpnom i dubokom razgovoru s Guillaume d’Alanconom, kardinal Raymond Burke nam otvoreno nudi svoje misli i uvide o gorućim pitanjima našeg vremena: o ulozi Katoličke Crkve u suvremenom svijetu, liturgiji, duhovnoj obnovi, braku i obitelji, poštivanju ljudskog života… Njegova duboka ljubav prema Kristu je očita dok pripovijeda o svom odgoju u pobožnoj katoličkoj obitelji, ranim godinama svoga svećeništva te o svojoj službi biskupa u SAD-u i Rimu.

Svakoj temi je pristupljeno iz perspektive duboke vjere i zdravog razuma, bez polemiziranja. Kardinal Burke, veliki kanonist s dugim pastoralnim iskustvom, odgovara jasno i izravno na teška pitanja. Njegovi lucidni i jednostavni odgovori pomažu nam u razumijevanju važnih moralnih i duhovnih izazova današnjice. Otkrivaju nam temeljne istine naravnog zakona upisanog i u našim srcima.

Ukoliko želite, knjigu po posebnoj cijeni od 55 kuna možete jednostavno naručiti putem mail-a na adresu sofijina.kuca@gmail.com s vašim imenom i poštanskom adresom. Poštarina je uključena u cijenu, a knjigu možete platiti općom uplatnicom u roku od 15 dana.

Želite li upoznati pravog kardinala Burkea? Ovdje ćete ga pronaći u punini; dobar svećenik i vrstan klerik zaljubljen u Gospodina Isusa Krista i strastven kada govori o Gospodinovom stadu.

George Weigel, autor i publicist

Ovo je klasičan kardinal Burke: konceptualna jasnoća, hrabrost i izravno izražavanje istine, te sveobuhvatan pristup svim temama o kojima govori.”

Robert Royal, autor i predsjednik Faith and Reason Institute

Kardinal Burke otkriva svoju priču, a usput, iskreno odgovara na izazovna pitanja s jasnoćom i preciznošću. Inspirativan koliko je i neustrašiv.”

Raymond Arroyo, EWTN