Naslovnica Društvo Poduzmi nešto! Protivi se duhu vremena!

Poduzmi nešto! Protivi se duhu vremena!

946
0
Ponekad volimo skrenuti pažnju čitateljima na zanimljive portale i blogove koji se pojavljuju na hrvatskom medijskom tržištu, pa tako
danas predstavljamo Izvornik, stranicu na kojoj mladi (?!) autor komentira vjerski, društveni, politički, a meni najzanimljivije, i zdravi pogled na ekonomska pitanja…
Izdvajamo članak pod naslovom Ti, katoliče, poduzmi nešto! Prestani se kriti od Istine i kriti Istinu! u kojem u uvodu piše:
Čega se bojiš? Nije danas popularno govoriti protiv abortusa? Nije popularno protiviti se zlim plodovima feminizma ili komunizma? Nije popularno protiviti se izumiranju i demografskoj destrukciji vlastitoga naroda? Optužit će te da si zatucan, da ugnjetavaš žene? Optužit će te da mrziš? Toga se bojiš? Bojiš se da neće sve glatko teći u tvome životu? Da će izlaganje takvih stavova završiti nezgodno ako tvoj poslodavac sazna za to? Bojiš se da nećeš biti politički korektan, da ćeš samo uzburkati stvari tako i misliš da je bolje smješkati se i ne reći ništa? Želiš se slagati sa svima? Želiš da te ljudi vole?
Smatraš da istinu moraš upakirati u lijep omot da bude lakše probavljiva? Misliš da neke stvari ipak vrijedi izostaviti; da su neki dijelovi istine ipak previše nezgodni i da ih treba prešutjeti?

Svakako nastavite čitati članak ovdje, ali posjetite i samu stranicu i pregledajte doista raznolik broj tema u ponudi.