Naslovnica Društvo Dok sav svijet slavi i uvodi Različitost, mi govorimo o razlikama muškaraca...

Dok sav svijet slavi i uvodi Različitost, mi govorimo o razlikama muškaraca i žena. Nedopustivo!

1120
0
Satanic Looking Drag Queen with Horns Reads to Little Kids at Michelle Obama Public Library in Long Beach

Nakon više od pola godine odsutnosti, Katolik s Dna Kace se vratio na domaću blogosferu s jednim malim remek- djelom od članka.

Prenosimo samo uvod kao svojevrsni ‘teaser’, pa svakako pođite na njegovu stranicu i pročitajte cijeli članak. Nećete zažaliti.

Pokušavajući srušiti svaki napredak (i uvesti katoličku džamahiriju), jedan od katolibana na predavanju o Istanbulskoj konvenciji – koja je osmišljena da spriječi porobljavanje žena – lamentirao je o razlici između muškaraca i žena. Širio je niz protuznanstvenih teza poput one da postoje razlike između muškaraca i žena. Katoliban je pročitao u svojoj knjizi bajki da je neki starac na oblaku stvorio muškarca i ženu i da se oni razlikuju. Srećom, živimo u napredna vremena i svatko tko je čuo za evoluciju zna da te bajke nisu točne. Evolucija naših predaka koja je trajala stotine milijuna godina rezultirala je time da je svaki čovjek isti, ne postoje muškarci i žene, postoji samo čovjek. Istina, naše društvo, i svako drugo poznato u povijesti, razlikuje muškarce i žene, ali radi se samo o društvenom konstruktu bez ikakvog temelja u znanosti i stvarnosti, čistoj slučajnosti odnosno malicioznosti moćnih.
Dok sav svijet slavi i uvodi Različitost, mi govorimo o razlikama muškaraca i žena. Nedopustivo!

Nastavak čitajte ovdje pa možda potaknemo autora da malo češće objavljuje postove