Naslovnica Politika Što da nema referenduma?

Što da nema referenduma?

790
0

Dok brojimo dane do referenduma, kada bi ova medijska tortura u korist homoseksualne ideologije napokon mogla završiti, vijesti koje dolaze iz Škotske nas upozoravaju koliko je referendum bitan i što bi nas dočekalo da inicijativa U ime Obitelji nije na vrijeme pokrenuta.

Naime, Škotski parlament je tek zadnji u nizu zastupničkih domova u navodnim demokratskim zemljama, gdje je politička elita dala sebi za pravo mijenjati definiciju braka bez obzira na mišljenje opće javnosti oko tog pitanja. U zadnjoj anketi u Škotskoj, najvećoj u povijesti koja je obuhvaćala 77.000 ispitanika, više od dvije trećine stanovništva se izjasnilo protiv zakona koji bi omogućio istospolni brak. Ali za ideologizirane političke stranke mišljenje naroda nije bitno u Škotskoj, kao što nije bilo u Francuskoj, a po iznesenim stavovima naše vlade, najmanje je za očekivati bilo kakvo razumijevanje u Hrvatskoj.

Bilo je dakle samo pitanje vremena kada bi se izmjenom zakona dozvolio istospolni brak u Hrvatskoj, a s pozitivnim rezultatom na referendumu on će definitivno biti spriječen.

A stav naše Vlade će se uskoro vidjeti u propagandnom spotu, koji (opet) mi plaćamo. Kako to izgleda možete pogledati ovdje.