Naslovnica Društvo UN: Zbog dobne diskriminacije, mladi nemaju pristup pobačaju!

UN: Zbog dobne diskriminacije, mladi nemaju pristup pobačaju!

873
0

Toliko nam zla dolazi iz te jedne institucije zvane Ujedinjeni Narodi da bi možda trebalo ozbiljno preispitati treba li uopće ostati član jednog takvog društva. Analizu zadnjeg u nizu degutantnih izvješća iz UN-a čitamo na stranicama Life Site News, pa prenosimo:

U nedavnom izvješću Populacijskog fonda Ujedinjenih naroda (UNFPA) istaknuto je da zakoni protiv pobačaja, seksualnog rada, droga, i istospolnih odnosa krše slobodu i potencijal mladih ljudi. U izvješću UNFPA je također istaknuto da bi mladi ljudi širom svijeta- uključujući i maloljetne osobe– trebali imati neograničenu slobodu pristupa spolnim odnosima uz kontracepciju i pobačaj bez uključivanja roditelja.

Ono što sigurno najviše uznemiruje sve pro-life zagovornike je promicanje pobačaja od strane UNFPA-a.

Zakoni o punoljetnosti koji zahtijevaju roditeljsko dopuštenje za korištenje ovih ‘usluga’, ili koji ograničavaju pristup osobama ispod određene dobi, su prepreka za njihovo informiranje i pristup ‘uslugama‘”, tvrdi se u izvješću. “Unatoč tome što su potpisnice ugovora i sporazuma koji omogućuju maloljetnicima pristup seksualnom i reproduktivnom zdravstvu, mnoge zemlje imaju zakone ili pravila koja ne dopuštaju maloljetnim osobama pristup kontraceptivima.”
Mlade djevojke koje su se zatekle u neželjenoj trudnoći i žele je prekinuti, vjerojatno će posegnuti za ilegalnim-nesigurnim pobačajem znajući da inače moraju tražiti dopuštenje od roditelja ili skrbnika za zakonski pobačaj“, dodaje se u izvješću.

Izvješće proziva pro-life i pro-roditeljske zakone za “dobnu diskriminaciju” adolescenata, rekavši da ti zakoni “ometaju … njihova građanska prava, njihovu sposobnost da slobodno donose odluke, i njihov pristup spolnom obrazovanju, reproduktivnom zdravlju i pružanju informacija i usluga o HIV-u koje im mogu spasiti život.

Na kraju, izvješće UNFPA tvrdi da je ključ razvoja osigurati da se seksualno ponašanje adolescenata odvija bez nadzora, bez ograničenja, uz javno financiranje, a prije svega- da ne bude prokreativno. UNFPA tvrdi kako će nametanje seksualne anarhije mladima osigurati ne samo njihovu dobrobit nego i cijelome svijetu.”

Sjedinjene Američke Države svojedobno su prestale s financiranjem UNFPA zbog njihove politike kontrole populacije stanovništva, ali njihovi milijuni su se ponovo slili u fond UN-a nakon dolaska predsjednik Obame na vlast.

Izvor